Βρίσκεστε στο παλαιό website του τμήματος Βιολογίας, το οποίο δεν ενημερώνεται. Επισκεφθείτε το νέο website.

Γλώσσες

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες και 2 επισκέπτες.

Ελληνική Εταιρεία Βιολογικών Επιστημών: 35ο Επιστημονικό Συνέδριο, 23-25 Μαΐου 2013, Ναύπλιο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ShareThis

Η Οργανωτική Επιτροπή του 35ου επιστημονικού συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Βιολογικών Επιστημών (ΕΕΒΕ) καλεί τα μέλη της και όλους όσοι ασχολούνται ερευνητικά με οποιονδήποτε κλάδο της Βιολογίας, ιδιαίτερα τους προ- και μεταπτυχιακούς φοιτητές, να συμμετάσχουν στο συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο απο τις 23 έως τις 25 Μαΐου 2013.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί για να δώσουν ομιλίες διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ετήσιο συνέδριο της ΕΕΒΕ έχει δημιουργήσει μιά μακρά επιστημονική παράδοση δίνοντας βήμα σε νέους επιστήμονες για να παρουσιάσουν την ερευνητική τους δραστηριότητα. Ετσι και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με την ανάρτηση των ποστερς, θα υπάρχουν παράλληλες συνεδρίες όπου προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παρουσιάσουν προφορικά τις εργασίες τους.

Για πρώτη φορά φέτος η υποβολή των περιλήψεων και η εγγραφή στο συνέδριο θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων θα βρείτε ΕΔΩ. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των περιλήψεων ειναι η 26η Απριλίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο επίσημο web site του συνεδρίου.

Η ΕΕΒΕ προτίθεται να ναυλώσει λεωφορείο για τη μεταφορά των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του ΑΠΘ στο Ναύπλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο της εταιρείας. Το κόστος θα είναι χαμηλό (περίπου 30-35 ευρώ με επιστροφή). Το λεωφορείο θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου από τη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου από το Ναύπλιο.
Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μαζί με τηλέφωνο και email επικοινωνίας στην παρακάτω διεύθυνση:

http://doodle.com/shdzit3v2kxmgw3t

 Προθεσμία δηλωσης συμμετοχής μέχρι 15 Απριλίου 2013.